Főoldal
A kosár üres
Kosár tartalma
Nem vagy bejelentkezve! Lépj be, vagy regisztrálj!
Bemutatkozás

Cégünk küldetése az első osztályú alapanyagok és a legmodernebb technológiák alkalmazásával a jelenlegi és a jövőben várható igényeket is kielégítő minőségi bútorok gyártása és ehhez kapcsolódó szolgáltatás nyújtása. Cégműködésünk fókuszában a precizitás, a rugalmasság, a vásárlóinkra való maximális odafigyelés, a minőségi szolgáltatás, és a kiváló ár-érték arány áll.

Ternyák László 1992-ben az Épfu-Trade Kft-nél boltvezetőként dolgozott, az év folyamán 15 %-os üzletrészt vásárolt. Egy évvel később, 1993-ban 50 %-ban tulajdonos lett a cégben és már ügyvezetőként irányította a vállalkozást. 1997. júliusától teljes jogutódként, 100 %-os tulajdonrésszel, családi vállalkozás formájában Ternyák Trade Kft. néven folytatta működését a cég.

1997 végétől a vállalkozás új telephelyre költözött. A következő nagy mérföldkő a családi vállalkozás életében a 2001. év, amikor a saját tulajdonú telephely építésébe kezdett. Az 1300 m2 területű új csarnok mindenben megfelel vásárlóik megnövekedett igényeinek kiszolgálására.

Ternyák László ügyvezetőként stratégiai kérdésekben dönt, felügyeli a cég egészét, gyakorolja a munkáltatói jogokat. Fia, ifj. Ternyák László pedig 1995 óta, mint a cég kereskedelmi igazgatója irányítja a társaságnál folyó bútorgyártási folyamatot, koordinálja a kereskedelmi tevékenységet.

Vállalkozásunk kezdetben fenyő-fűrészáruval, illetve többfajta építőanyag értékesítésével foglalkozott. Az 1993 évtől kezdődően Falco búrolapok, Mofa farostlemezek forgalmazásával is foglalkozunk. A lehetőségek, és a kínálkozó kereslet 1998 óta újabb piaci ágazat felé irányította vállalkozásunkat. A piaci igényeknek megfelelően a bútorgyártásra, lapszabászatra, ajtófrontok és bútorkellékek forgalmazására kezdtünk szakosodni, bár továbbra is forglalkoztunk fenyő-fűrészárú értékesítésével is.

A MOFA (1997-től) és a FALCO (2001-től) termékeinek győri márkakereskedőjeként, 2005-től a FALCO kiemelt márkakereskedőjeként, illetve a FOREST nagykereskedelmi partnereként jelenleg 40 fővel zökkenőmentesen szolgáljuk ki vásárlóinkat. Folyamatosan bővülő áruválasztékkal, a bemutatóteremben kiállított különböző ajtófrontokkal, 250 fajta bútorfogantyúval, pántokkal, valamint számítógépes konyhatervezéssel, szaktanácsadással járulunk hozzá a lakosság szélesebb körű informálásához és minőségi kiszolgálásához. Jelenleg több mint 100 fajta bútorlap, szín azonos farostlemez, Forest és Falco asztali munkalap, valamint ajtófront, rétegelt lemezek, OSB-lapok, natúr farostlemezek választékával állunk vásárlóink rendelkezésére.

Szolgáltatások:
A Ternyák Trade Kft. tevékenysége a lapszabászattól a különféle bútoripari kiegészítők forgalmazásán át komplett bútorok tervezésére, forgalmazására és gyártására terjed ki. Vállalkozásunk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A MOFA és a FALCO termékeinek márkakereskedőjeként, illetve a FOREST és INDECO nagykereskedelmi partnereként jelenleg Győrben egyedülállóan széles termékskálát tudunk partnereinknek kínálni bútoripari termékekből. Szolgáltatásaink, és termékeink ár-érték viszonya a legjobbak között van a piacon. Kreatív és évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink minden vevőnk számára a legnagyobb odafigyelést biztosítják, és szakértelmükkel segítik ügyfeleink számára a megálmodott konyha, nappali-, fürdőszoba, irodabútor, valamint beépített szekrények kialakításánál.

Konyhabútorok
Cégünk konyhabútorok tervezésével, forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik, széles választékban kínál konyhai készülékeket. Fő szempontunk a vásárlók minőségi kiszolgálása. A nálunk található konyhabútorok, készülékek, mosogatótálak, konyhai kiegészítők az igényes vásárlóközönséget szólítják meg. A minőség kifejezés nemcsak termékeink minőségére, hanem szolgáltatásaink színvonalára is vonatkozik. Képzett szakembereink folyamatos szakmai fejlődése biztosítja az új trendek ismeretét, így maximális segítséget nyújthatunk megrendelőink otthonának szebbé, komfortosabbá tételéhez.

Termékeink:
- Modern és klasszikus konyhabútorok Laminált (ABS élzárással) - Festett mdf (selyem vagy magasfényű felülettel) Fóliás mdf - Furnéros (színre pácolt vagy lakkozott kivitelben) - Tömör fa frontfelületekkel (cseresznye, tölgy, bükk, akác, fenyő, éger stb.) - Beépíthető készülékek

Cégünk a legismertebb gyártók termékeit ajánlja megrendelőink konyhájába. Ha minőségi készülékeket szeretnének, ügyfeleink nálunk a konyhabútorral együtt megrendelheti ezeket. Mosogatótálak és csaptelepek esetében a Fagor és Franke márkákat kínáljuk, mely termékek a minőséget, megbízhatóságot és a szép megjelenést biztosítják.

Szabott tolóajtós szekrények
Sok esetben gondot okoz a bútordarabok megválasztása, mivel az esztétika és praktikusság mellett a belső tér adottságait is figyelembe kell venni. Az általunk forgalmazott INDECO tolóajtós rendszerek közkedveltek a vásárlók körében, mivel komplex megoldást kínálnak. Köszönhető a gazdag kínálatnak, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Ez teszi alkalmassá mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját. Praktikus kiegészítők széles választéka: különböző méretű polcok, fiókok, akasztórudak, ruhaliftek, kosarak, kihúzható nadrág-, öv- és nyakkendőakasztók segítik a megfelelő kihasználást.

Irodabútorok

Vezetői bútorok
Egy vezető beosztáshoz más munkakör tartozik, mint a munkatársi beosztásokhoz. Más az elvégzendő feladat típusa, más a bútor terhelése, igénybevétele. Fontos az exkluzív, komoly megjelenés, a karakteresebb színek. Kisebb szerepet kap az ergonómia, a számítógépes kialakítás. Különösen lényeges azonban a kiváló minőségű anyagok használata, a letisztult vonalvezetés. Nélkülözhetetlen kiegészítői a tárgyalóasztalok, tárgyalótoldatok, esetleg minibár. Formavilága lehet modern, de a klasszikusabb kivitelek is nagyon népszerűek.

Munkatársi bútorok
Ezen bútorok erősebb igénybevételre készülnek. A formaviláguk lényegesen gazdagabb, mint a vezetői bútorok esetében. A helyhiányt hivatottak megoldani a paravánrendszerek, melyek diszkréten elválasztják egymástól az egyesített munkahelyek dolgozóit. Az ergonómia különösen fontos szerepet kap, hiszen ezeknél a bútoroknál a munkatársak akár napi 8-12 órát is dolgozhatnak. A bútorok jelentős számú számítógépes kiegészítőt tartalmaznak, mivel egyre nagyobb a számítógépes munkahelyek aránya. A szekrények jól terhelhetőek, szabványos méretűek, hogy a mappák, dossziék elhelyezése is kényelmes legyen.

Kiegészítők
Bútoraink széles forma- és színválasztékkal állnak rendelkezésre. Az egyedi kivitelezésű bútorokon kívül számos kiegészítőt is kínálunk: Ügyfeleink kb. 150 fajta bútorlap típusból választhatják ki az egyéniségüknek legmegfelelőbbet, ebből 100 fajta folyamatosan megtalálható raktáron, a hozzáillő PVC elzárással. Több mint 100 féle munkapult, 1000 féle bútorfogantyú, és a legmodernebb technológiájú fémkiegészítők garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb megoldást. 70 féle tömörfa és MDF fóliás bútorajtó, számtalan alumínium dekor, és üveg kiegészítő teszi kínálatunkat szinte teljessé.

AKCIÓS TERMÉKEK
TOP TERMÉKEK